Budgetcoach Heerhugowaard

Loop jij tegen één van onderstaande punten aan?
Dan is het tijd voor een budgetcoach in Heerhugowaard!

Een budgetcoach in Heerhugowaard spreken?

Heb je financiële problemen of ben je het overzicht kwijt? Helaas kan dat iedereen in Heerhugowaard en omgeving overkomen. Een budgetcoach van geld-zaken.nl kan je helpen. Wij hebben jarenlange ervaring, zijn professioneel, vriendelijk en persoonlijk gericht. Voordat wij als budgetcoach met je van start gaan volgt er altijd een intake gesprek. Hierin bepalen we op welke wijze we je kunnen helpen. Onze budgetcoaches staan voor je klaar! 

Heb je behoefte aan een budgetcoach?  Bel dan naar: 06-29235876 of maak direct een afspraak online. Een intake is volledig gratis en de prijs bespreken we vooraf.

Budgetcoach Heerhugowaard

De werkwijze van onze budgetcoach in Heerhugowaard

Stap 1 - intake gesprek

Tijdens een gratis intake gesprek bespreken wij je persoonlijke situatie en wensen. Vervolgens doen wij je een voorstel op maat.

Stap 2 - analyse & advies

Ben je akkoord met ons voorstel dan gaat de budgetcoach direct aan de slag. Je financiële situatie wordt volledig in kaart gebracht en we bespreken samen met jou ons advies.

Stap 3 - coaching

Samen implementeren we het advies. De budgetcoach begeleid en ondersteund je hierbij tijdens coaching sessies. Uiteraard kan je tussendoor ook altijd contact opnemen.

Stap 4 - nazorg

Na het traject bieden wij ook nazorg zodat je er niet alleen voorstaat. Je kan per email of telefonisch contact blijven houden me je budgetcoach.

Bel nu snel een budgetcoach in Heerhugowaard!

Snel een betrouwbare budgetcoach aan de lijn. Wij staan voor je klaar!

Lees hieronder meer over onze andere diensten!

Financiële planning

Vermogensplanning

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?