Budgetcoach voor gemeenten

Wij helpen inwoners met het voorkomen, signaleren en oplossen van financiële problemen

De gemeente als aanspreekpunt voor financiële problemen

Iedere gemeente heeft te maken met inwoners die het financieel moeilijk hebben. De overheid vindt het erg belangrijk om schulden te voorkomen of op te lossen en maakt daarvoor ook geld beschikbaar voor gemeenten in Nederland. Gemeenten zijn een belangrijk aanspreekpunt voor inwoners als zij opzoek zijn naar hulp bij het oplossen van hun financiële problemen. Het is belangrijk dat de gemeente zo snel mogelijk op de hoogte is zodat problematische schulden voorkomen kunnen worden. De budgetcoach voor gemeenten van Geld-zaken.nl kan de gemeente hierbij helpen. Onze budgetcoaches hebben jarenlange ervaring en wij werken samen met diverse gemeenten.

Financiële problemen voorkomen in plaats van genezen

De overheid vindt het erg belangrijk dat gemeenten actief beleid voeren om financiële problemen bij hun inwoners te voorkomen in plaats van op te lossen. Wanneer er problematische schulden zijn en inwoners in de schuldsanering belanden, wordt het oplossen van financiële problemen erg lastig en kost dit vaak erg veel geld. Geld-zaken.nl heeft verschillende bewezen methoden waarmee we gemeenten en hun inwoners kunnen helpen om financiële problemen zoveel mogelijk te voorkomen.

Hierbij kan gedacht worden aan:

  • Het uitvoeren van een marktonderzoek in de gemeente
  • Actieve financiële bewustwording campagne opzetten in de gemeente.
  • Telefonische financiële hulplijn
  • Cursussen en trainingen
  • Budgetcoaching

Heeft jou gemeente hulp nodig?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor jou gemeente. Bel ons via: 06-29235876 of klik hier en vul ons contact formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. 

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?