Budgetcoach voor zzp'ers

Wij helpen zzp'ers met het voorkomen, signaleren en oplossen van financiële problemen

ZZP'ers hebben vaak te weinig tijd en aandacht voor financiën

Veel zzp’ers besteden erg veel tijd aan hun bedrijf maar vaak is er te weinig tijd over voor de financiën. Het inhuren van een accountant is erg duur en geeft geen advies over het ordenen van administratie en het uitgaven patroon. Toch is het erg belangrijk om ook de financiën goed in de gaten te houden hiermee kunnen betalingsachterstanden en schulden voorkomen worden. 

Wat moet je doen als je als ZZP'er schulden hebt?

Het is erg belangrijk om betalingsachterstanden en schulden op tijd te signaleren. Vaak zijn er nog genoeg oplossingen mogelijk, denk hierbij aan een betalingsregeling of het verlagen van de uitgaven. De budgetcoaches van Geld-zaken.nl kunnen helpen om de financiële administratie weer op orde te krijgen en betalingsachterstanden op te lossen. Vaak is er een gevoel van schaamte maar helaas zitten veel zzp’ers in de financiële problemen. Niets om voor te schamen, wij staan voor je klaar om te helpen.

Heeft je als zzp'er hulp nodig?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden hoe wij je als zzp’er kunnen helpen. Bel ons via: 06-29235876 of klik hier en vul ons contact formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. 

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?