Budgetcoach voor woningbouwcorporaties

Wij helpen huurders met het voorkomen, signaleren en oplossen van financiële problemen

Huurachterstanden door financiële problemen nemen toe

Iedere woningbouwcorporaties heeft te maken met huurders die hun huur niet of moeilijk kunnen betalen. Het is erg belangrijk om deze groep huurders zo snel mogelijk te signaleren en om hulp te bieden. Uit onderzoek blijkt dat in 2022 circa 135.000 huurders een huurachterstand hadden bij hun woningbouwcorporatie. De totale huurachterstand bedrog 135 miljoen Euro.

Huurders met schulden verdienen persoonlijke aandacht en hulp

In 2023 kregen woningbouwcorporaties veel meer verzoeken van hun huurders voor een betalingsregeling. Het is dan belangrijk om gelijk hulp te bieden om erger te voorkomen. Geld-zaken kan jou woningcorporatie hierbij helpen met de budgetcoach voor woningbouwcorporaties. Onze budgetcoaches hebben ruime ervaring en kunnen huurder helpen om de financiën weer op order te krijgen. Dit zorgt ervoor dat er een gezonde financiële huishouding ontstaat zodat de huur weer tijdig betaald kan worden. 

Heeft jou huurder hulp nodig?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar hoe wij jou huurder(s) kunnen helpen. Bel ons via: 06-29235876 of klik hier en vul ons contact formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. 

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?