Overige diensten

Wij helpen ook met een financiële check en het oplossen van betalingsachterstanden

Financiële check

Niet iedereen heeft een intensief budgetcoach traject nodig. Soms wil je gewoon weten hoe je ervoor staat en wat je financiële ruimte is. Geld-zaken.nl biedt hiervoor een eenmalig financiële check aan. Tijdens deze check inventariseren we samen de inkomsten en uitgaven en ook nemen we eventuele betalingsachterstanden mee. Na een sessie van circa 2.5 uur heb je een helder en compleet beeld van je financiële situatie en  jouw financiële mogelijkheden.

Oplossen betalingsachterstanden

Een betalingsachterstand kan helaas iedereen overkomen. Heb je op dit moment een betalingsachterstand van bijvoorbeeld je huur, hypotheek, zorgverzekering, energiemaatschappij, belastingdienst of een andere schuldeiser? 

Dan is het belangrijk om dit zo snel mogelijk op te lossen. Op korte termijn zijn de gevolgen vaak beperkt maar als deze achterstanden al maanden lopen kunnen de gevolgen erg groot zijn.  Vaak komen er dan aanmaningen en boetes bij en in het ergst geval kan er beslag gelegd worden op je bezittingen of kan een huisuitzetting plaatsvinden. Het is belangrijk om zo een situatie te voorkomen. 

Geld-zaken.nl heeft ruime ervaring met het voorkomen en oplossen van betalingsachterstanden. Daarom helpen wij je graag verder met het oplossen van jouw betalingsachterstanden door middel van onderstaande stappen:

  • Inventariseren van de schulden: samen met jou brengen wij de schulden in kaart.
  • Overleg met schuldeisers: wij nemen samen met jou contact op met de schuldeisers
  • Betalingsregeling: binnen jouw financiële ruimte bekijken we de mogelijkheden tot het treffen van betalingsregelingen met de schuldeisers.
  • Voldoen van betalingen: met onze budgetbeheer service helpen we je met het tijdig betalen van de regelingen. Zo weet je zeker dat er betaald wordt.

Kan je hulp gebruiken?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Bel ons via: 06-29235876 of klik hier en vul ons contact formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. 

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?