Budgetcoach Den Haag

Wij helpen jou met het oplossen van jouw geldzorgen en schulden

10+ jaar

Toonaangevende ervaring

70+

Tevreden klanten in Den Haag

7

Redenen om nu te starten

Mogen wij jou helpen je financiële zorgen op te lossen?

Onze budgetcoaches in Den Haag hebben jarenlange ervaring en 70+ klanten geholpen om hun financiën op orde  te krijgen.

Budgetcoach Den Haag

Herken je één van onderstaande zorgen?
Dan is het tijd voor een budgetcoach in Den Haag!

Een budgetcoach in Den Haag spreken?

Heb je financiële problemen of ben je het overzicht kwijt? Helaas kan dat iedereen in Den Haag en omgeving overkomen. Een budgetcoach van geld-zaken.nl kan je helpen. Wij hebben jarenlange ervaring, zijn professioneel, vriendelijk en persoonlijk gericht. Voordat wij als budgetcoach met je van start gaan volgt er altijd een intake gesprek. Hierin bepalen we op welke wijze we je kunnen helpen. Onze budgetcoaches in de gemeente Den Haag staan voor je klaar! 

Heb je behoefte aan een budgetcoach in Den Haag?  Bel dan naar: 06-29235876 of maak direct een afspraak online. Een intake is volledig gratis en de prijs bespreken we vooraf.

Budgetcoach Den Haag

De werkwijze van onze budgetcoach in Den Haag

Stap 1 - intake gesprek

Tijdens een gratis intake gesprek bespreken wij je persoonlijke situatie en wensen. Vervolgens doen wij je een voorstel op maat.

Stap 2 - analyse & advies

Ben je akkoord met ons voorstel dan gaat de budgetcoach direct aan de slag. Je financiële situatie wordt volledig in kaart gebracht en we bespreken samen met jou ons advies.

Stap 3 - coaching

Samen implementeren we het advies. De budgetcoach begeleid en ondersteund je hierbij tijdens coaching sessies. Uiteraard kan je tussendoor ook altijd contact opnemen.

Stap 4 - nazorg

Na het traject bieden wij ook nazorg zodat je er niet alleen voorstaat. Je kan per email of telefonisch contact blijven houden me je budgetcoach.

Mooie woorden van tevreden klanten

Lotte neemt echt de tijd naar je verhaal te luisteren en kan zich goed inleven in de situatie. Ze is erg begripvol en denk mee in oplossingen. Daarnaast is ze erg kundig en helpt ze bij het aanbrengen van structuur om de financiële administratie weer op orde te krijgen.
Aron S.
Den Haag
De samenwerking met de budgetcoach heb ik als erg prettig ervaren. Ik zat na de scheiding in een erg lastige situatie (persoonlijk en financieel) maar heb door de budgetcoach weer structuur terug en mijn financiën weer op orde. Nogmaals super bedankt voor al jullie steun!
Patty v.d. L
Rijswijk
De budgetcoaches van Geld-zaken.nl zijn wat mij betreft echt toppers. Ze hebben een pragmatische aanpak en zijn erg proactief. Ze staan altijd voor je klaar. Erg tevreden met de service!
Edward B.
Den Haag

Onze budgetcoaches in Den Haag

Samen met onze collega’s staan wij voor je klaar!

Amanda

Budgetcoach

Ik ben erg begaand en behulpzaam geweest naar mensen. Het verhaal achter de financiële zorgen of schulden is wat mij interesseert. Uit persoonlijke ervaring weet ik dat iedereen in een situatie kan komen met schulden. Het maakt mij blij om met mensen samen te werken om hen te helpen uit de financiële problemen te komen.  Iemand een oplossing bieden en weer uitzicht geven geeft mij energie!

Roos

Budgetcoach

Ik krijg er energie van als ik door middel van coaching en tool mijn cliënten overzicht en structuur kan geven. Dit is de basis om samen naar een oplossing te werken.

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?