Budgetcoach Haarlem

Wat doet een budgetcoach in Haarlem?

Een budgetcoach kan je helpen je financiën weer op orde te krijgen. Bijvoorbeeld door een verandering in je leven zoals, echtscheiding, ontslag, arbeidsongeschiktheid of het overlijden van je partner, kan je financiële situatie snel veranderen. Dit kan ook iedereen in Haarlem en omgeving overkomen. Wij helpen je graag met:

  • Vaststellen inkomsten en uitgaven
  • Financiële planning
  • Toeslagen aanvragen
  • Budgetteren
  • Financiële bewustwording
  • Overzichtelijke administratie

Woon je in Haarlem en wil je meer weten over hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan snel contact met ons op!

Werkwijze budgetcoach in Haarlem?

Wanneer je het online contactformulier op onze website invult dan neemt een budgetcoach binnen 1 werkdag contact met je op om een gratis intake afspraak te maken. Voor het intake gesprek geven we per email aan welke documenten je klaar moet leggen voor het gesprek met de budgetcoach.   

Voor dat wij als budgetcoach met jou van start gaan, kijken we altijd op welke wijze wij je kunnen helpen. In sommige gevallen blijkt namelijk dat wij je niet kunnen helpen en moeten doorverwijzen naar een schuldhulpverlener of andere instantie. 

De budgetcoach zal een plan van aanpak opstellen wat past bij jou situatie. De kosten van het traject worden ook vooraf besproken. Hierna krijg je intensieve coaching totdat je weer inzicht en grip hebt op je financiële situatie. Via ons nazorgtraject blijven we ook na de begeleiding nog in contact. Wilt je meer weten over budgetcoaching in Haarlem? Neem direct contact met ons op!

Zoek je een budgetcoach in Haarlem?

Ben je op zoek naar een budgetcoach in Haarlem? Dan ben je bij geld-zaken.nl aan het juiste adres. Alle coaching trajecten worden snel opgestart door een vakkundige budgetcoach. Deze heeft verstand van verschillende methoden en daarom kan je voor verschillende hulpvragen bij ons terecht. Heb je behoefte aan een budgetcoach en woon je in de omgeving Haarlem? Bel dan naar 085-1234567 en maak direct een afspraak. Een intake is volledig gratis! Mailen kan ook naar: info@geld-zaken.nl.

Voordelen van geld-zaken.nl

Wilt u ook geholpen worden? Wij staan voor je klaar! BEL NU:

Liever mailen? Neem dan nu contact met ons op!

Bel nu snel een budgetcoach in Haarlem!

Snel een betrouwbare budgetcoach aan de lijn. Wij staan voor je klaar!

Start nu met coaching in 3 stappen

1. Gratis intake

We maken een digitale afspraak met jou waarin we samen jou situatie bespreken en bepalen of wij jou daarbij kunnen helpen.

2. Plan van aanpak

We stellen een plan van aanpak op wat past bij jou situatie en bespreken met elkaar hoe dit traject eruit ziet. Ook de kosten worden vooraf besproken.

3. Start coaching

Voelt je je goed bij het plan van aanpak? Dan zullen wij direct van start gaan met het traject!

Geldzaken.nl

Maak direct een afspraak!

Contact